1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman çadır kentte yangın

Adıyaman çadır kentte yangın

Adıyaman'da,1324 kişinin yaşadığı Çadır Kent'te eğitim ve etkinlikler için olarak kullanılan 3 çadır yanarak kullanılmaz hale geldi..

A+A-
Adıyaman çadır kentte yangın

 

Adıyaman'da,1324 kişinin yaşadığı Çadır Kent'te eğitim ve etkinlikler için olarak kullanılan 3 çadır yanarak kullanılmaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre yangın, öğle saatlerinde Kayalık Mahallesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'taki depremlerin ardından Adıyaman’da kurulan 270 çadırın bulunduğu Atasay Çadır Kenti'nde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında; eğitim ve etkinlik için kullanılan 3 çadır yanarak kullanılmaz hale geldi. Görevlilerin yangın söndürme tüpleriyle müdahale ettiği yangın, ihbarla gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Kimsenin yaralanmadığı ve kısa süreli paniğe yol açan yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.