1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman’da aldığı çaydan hayvan gübresi çıktı

Adıyaman’da aldığı çaydan hayvan gübresi çıktı

Adıyaman’da seyyar satıcıdan aldığı çay paketlerinden hayvan gübresi çıktığını ileri süren Uğur Ay, dolandırıldığını ifade ederek şikayetçi oldu..

A+A-
Adıyaman’da aldığı çaydan hayvan gübresi çıktı

Adıyaman Belediyesi'nde çalışan 3 çocuklu Ay, seyyar satıcısından tanesini 50 liraya aldığı 900 gramlık 4 paket çaya 200 lira ödedi. Evde kutuyu açtığında çayın hayvan gübresi olduğunu fark eden Ay, gözlerine inanamadı.

Ay, durumu polis ve Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Eve gelen görevliler çaydan örnek aldı. Polis ekipleri ise seyyar satıcının yakalanması için çalışma başlattı.

Tedbirlerin artırılmasını isteyen Uğur Ay, şunları ifade etti:

"Geçen çarşamba günü işyerimden evime gidiyordum. Sokak ortasında çay satıldığını gördüm vatandaşlarda alıyordu. Bende merak ettim uygun diye 4 tane aldım. Gidip evde açtığım zaman içindeki gübre karışık torfu görünce şok olduk.

Benim buradaki amacım böyle şeyleri vatandaşlar daha sağlam güvenilir yerlerden alırsa hiç değilse böyle dolandırılmazlar.Pandemi sürecinde bir çay zevkimiz vardı o çay zevkimizde böylece bozmuş oldular.Bunu emniyet birimlerinde de bildirdik sağ olsunlar hemen harekete geçip etkisiz hale getirmeyi başardılar. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gelip örnek aldı bunun içindeki katkı maddeleri görmesi için Adıyaman'daki kurum ve kuruşlar koordineli çalışıyor hepsi bir birinden bağlantılı şeklindeler. Daha tedbiri arttırırlarsa dolandırıcılık olayların önüne geçmiş olurlar. Vatandaşlarımız uygun yerlerden alırsa daha iyi olur. İçinde toprak olsaydı zoruma gitmezdi gübre olup birde içinde tor çıkması insanın tabi ki biraz ağrına gider. Benim bunu göstermemdeki amaç insan hayatı bu kadar ucuz olmamalıdır. Bunun içinde zehirde olabilir benim ailemde zehirlenebilir. Bunu vatandaşlarımızın çoğu aldı. Bu bir zehirdir hayvan gübresidir. Kutusu 50 liraydı yarı fiyatıydı. Bu büyük bir dolandırıcılık."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.