1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman'da soba zehirlenmesi: 2 kardeş öldü, anne baba ve 1 çocuk hastanede

Adıyaman'da soba zehirlenmesi: 2 kardeş öldü, anne baba ve 1 çocuk hastanede

Adıyaman'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından aynı aileden zehirlenen iki kardeş yaşamını yitirdi, anne baba ve 1 çocuk hastaneye kaldırıldı..

A+A-
Adıyaman'da soba zehirlenmesi: 2 kardeş öldü, anne baba ve 1 çocuk hastanede

Alınan bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Turgut Reis Mahallesi'nde meydana geldi.

Zey Yolu Caddesi üzerinde ikamet eden  Rıfat Yıldırım gece kömür sobasını yaktıktan sonra eşi ve 3 çocuğu ile uyudu. Yıldırım ve eşi Melahat Yıldırım sabah mide bulantısı şikayeti ile uyandı. Yıldırım, 112 Acil Sağlık ekibini arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde, yatağında hareketsiz yatan Dilan (16) ve kardeşi Müttalip Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık görevlileri tarafından baba Rıfat, eşi Melahat ve çocuğu Taha Yıldırım, ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne baba ve çocuk kişi tedavi altına alındı.

Dilan ve kardeşi Müttalip Yıldırım, ise polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.