1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı düzenli toplanıyor

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı düzenli toplanıyor

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı, Bedir Yeni başkanlığında haftalık, aylık toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Toplantılarda ilçenin sorunları masaya yatırılıyor..

A+A-
AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı düzenli toplanıyor

 AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, ilçe yönetimi ile her hafta, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile her ay düzenli olarak toplantılar yaptıklarını ifade ederek, "Toplantılarda yapılan hizmetler ve yapılacak çalışmalar hakkında arkadaşlarımızla istişare ediyoruz" dedi.

 AK Parti olarak büyük bir aile olduğunu, halkın yakın teveccühü ve ilgilerinin sorumluluklarını daha da arttırdığını ifade eden AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, "Halkımıza layık olabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi. İlçe teşkilatı ile her hafta Salı günü bir araya geldiklerini belirten Yeni, "Parti yönetimi arkadaşlarımızla her hafta Salı günleri parti binamızda bir araya gelip, istişarelerde bulunuyoruz. Her ay düzenli olarak İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile de bir araya gelerek yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alış verişlerinde bulunuyoruz. Zaman zaman milletvekillerimizin ilçeye gelmesi ile birlikte kırsal alanlarda köylerimize ve şehir merkezinde halkımızla buluşuyoruz" dedi.

Haber Merkezi


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.