1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. AK Parti Milletvekilleri Fırat ve Aydın'dan İGC 'ye anlamlı ziyaret

AK Parti Milletvekilleri Fırat ve Aydın'dan İGC 'ye anlamlı ziyaret

Adıyaman’da AGC bünyesinde kurulan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı olan ilin ilk ve tek İnternet Gazetecileri Cemiyetine (İGC) AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekili Halil Fırat ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ziyarette bulundu..

A+A-
AK Parti Milletvekilleri Fırat ve Aydın'dan İGC 'ye anlamlı ziyaret

Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarete Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyetini Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Yusuf Dündar, İGC Genel Sekreteri Mehmet Toprak ve yönetimin kurulu üyeleri katıldı.

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, burada yaptığı konuşmasında, ”Adıyaman’da başarılı işlere imza atan İnternet Gazeteciler Cemiyetini kutluyorum. Günümüzde internet haberciliğin geliştiğini görüyoruz. Adıyaman’da birbirinde değerli kardeşlerimizin bu cemiyet altında toplanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmaları çok güzel, İnternet Gazeteciler Cemiyeti üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya da, "AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekili Halil Fırat ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in cemiyetimizi ziyareti bizleri ziyadesi ile mutlu etti."dedi. 

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyetini Başkanı Mehmet Cihan ise”AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekili Halil Fırat ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Kuruluşumuz Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu öncülüğünde kurulan ilin ilk ve tek cemiyetidir, ayrıca Cemiyetimize bağlı yüm kurumlar vergi mükellefi olup önümüzdeki günlerde çıkacak olan İnternet medya yasasına uygundur yönetimim ve üyelerim adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.