1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı YAVAŞ’la Görüştü

Başkan TURANLI, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı YAVAŞ’la Görüştü

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’yı, Ankara'ya davet eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti..

A+A-
Başkan TURANLI, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı YAVAŞ’la Görüştü

Başkan Turanlı, “Seçim bittikten sonra milletimize “esas kimliğimiz hizmet kimliğimiz” dedik.  Bunu belediye Meclisi’nde de dile getirdim. Aynı şekilde seçimin ardından vekillerimizi de ziyaret ettik. “Kahta bizden hizmet bekliyor. Bunu birlikte yapalım” dedik. Vekiller de “beraber bu hizmeti  yapalım” dedi. Ocak ayının başında alınan bir “kamu yararı” kararı var.” Kamu Yararı” kararı AK Partili üyeler tarafından reddedildi. Böylece belediyenin hesaplarına haciz yolu açıldı. Belediyeye ait makam araçları da borçlar nedeniyle haczedilip yediemine çekildi. Belediyenin hesaplarına haciz yolu açılarak iş yapamaz hale getirildiğini.” Daha önce duyurmuştu.

Olayın duyulmasıyla geçen hafta, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI’yı arayarak desteklerini ve kendisini Ankara’ya davet etmişti.

Kahta Belediye Başkan İbrahim Yusuf Turanlı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın desteğini ve davetini karşılıksız bırakmayarak 18 Şubat 2020 tarihinde kendisini Ankara'da ziyaret etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TURANLI; “İlçemizde yaşanan sorunlara kulak verip, bizleri arayarak desteklerini ifade edip Ankara'ya davet eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ettik.

İlçemizin yararına gerçekleşmeyi bekleyen birçok projemizi hayata geçirilmesi konusunda ekibini çağırarak Kâhta Belediyesi için ne yapabiliriz, ne edebiliriz şeklinde hızlı bir şekilde bir çalışma başlattı.

Göstermiş oldukları ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimi, saygılarımızı sunuyorum ”dedi.

Ziyaret esnasında Başkan TURANLI, Kahta'da götürdüğü el dokuma seccade ve Kuranı Kerimi YAVAŞ’a takdim etti. YAVAŞ ise Başkan Turanlı'ya plaket takdiminde bulundu.  


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.