1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı, Eğitimcilerle Biraraya Geldi

Başkan Turanlı, Eğitimcilerle Biraraya Geldi

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Eğitim-Sen Kahta İlçe Temsilcisi Doğan Tişkaya ve sendika üyelerini ziyaret edip, öneri ve taleplerini aldı..

A+A-
Başkan Turanlı, Eğitimcilerle Biraraya Geldi

Başkan Turanlı, projeleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kahta'nın geleceğine yatırım yaptıklarını ve İlçemize iz bırakacak olan önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini  vurgulayan Başkan Turanlı, Belediye olarak Eğitimcilerimizin öneri ve talepleri bizim için çok önemlidir. Allah'ın izniyle sizlerle sürekli istişare içinde olacağız. Eğitim için, üzerimize düşeni en iyi şekilde sunma gayreti içinde olacağız. misafirperverliklerinden ve çiğköfte ikramından dolayı Eğitim-Sen sendika Başkanı Doğan Tişkaya ve üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'ya teşekkür eden Eğitim-Sen Kahta ilçe Temsilcisi Doğan Tişkaya "Eğitim-Sen Ailesi olarak Yaptığınız proje ve yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.