1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı, Engelli Babaları Unutmadı

Başkan Turanlı, Engelli Babaları Unutmadı

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Babalar Günü dolayısı ile ilçede yaşayan tüm babaları temsilen 11 çocuk babası engelli Doğan ailesini ziyaret ederek özel günlerini kutladı..

A+A-
Başkan Turanlı, Engelli Babaları Unutmadı

Hayatını 11 çocuğuna bakmak için işçi olarak devam eden Bekir Doğan, 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeni ile ne konuşabiliyor ne de yürüyebiliyor. Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 54 yaşındaki engelli Bekir Doğan'ı evinde ziyaret ederek sohbet etti.

Engelli baba Bekir Doğan’a ve çocuklarına bir takım hediyeler takdim eden Başkan Turanlı, “Hayatımız boyunca bize her zaman yol gösteren, tüm yaşamını bize adayan, bir dağ gibi arkamızda durup destekleri ile her zaman arkamızda olan babalarımıza borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. 

Onların sevgi ve şefkatleri aile yapımızın temelini oluşturuyor. Her insan bir engelli adayıdır. Allah sonumuzu hayır eylesin. Hayırlı eş ve evlatlar nasıp etsin. Bekir Doğan kardeşimizin 44 yaşına kadar canla başla çalışıp 11 çocuk büyütmüş. Geçirdiği bir rahatsızlık nedeni ile şuanda ne konuşabiliyor ne de yürüyebiliyor. Ama onu çok bir eşi ve çocukları var. Eşi onun konuşan dili çocukları ise yürüyen ayakları olmuş. Bence geçek baba bu olsa gerek diye düşünüyorum.”

Yaşamını, engelli eşi Bekir Doğan’a adayan Fatma Doğan, eşi Bekir Doğan’ın zorlu yaşam mücadelesinin 10 yıl önce başladığını söyledi. 

Ziyaretten dolayı eşinin çok mutlu olduğunu belirten Fatma Doğan, kiracı olduklarından dolayı maddi sıkıntılarla boğuştuklarını ve yaşamının son yıllarını yatağa bağlı olarak geçiren eşinin tüm bakımını severek üstlendiğini ifade etti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.