1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI, Gelir-Gider Tablosunu Açıkladı

Başkan TURANLI, Gelir-Gider Tablosunu Açıkladı

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, Kahta Belediyesi'nin gelir-gider tablosunu tüm ayrıntılarıyla açıkladı..

A+A-
Başkan TURANLI, Gelir-Gider Tablosunu Açıkladı

Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, Belediyenin 2014-2019 yılları arası ve daha önceki borçların gelir gider tablosunu paylaşarak, şeffaf belediyecilik anlayışını sergileyeceklerini belirtti.

Kahta Belediyesi'nin bir önceki yönetim döneminden kalan ve daha önceki yılların borçlarıyla birlikte toplam borç tutarının 135.148.911,01 TL olarak resmi belgelerle açıklandı.

Başkan TURANLI “ Kahta Belediyemize ait 2014-2019 yılları arası ve daha önceki borçların gelir-gider tablosu halkımızla paylaşıldı. Şeffaf belediyecilik kapsamında Kahta Belediyesi olarak 2014-2019 yılları arası ve daha önceki borçların, belediyemize ait gelir-gider tablosunu belediyemizin wep sitesinde yayınlayarak, halkımızın bilgisine sunduk” ifadeleri kullanıldı.

Borçlarla ilişkin açıklamada bulunan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı,” Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, hesap soran değil, hesap veren bir yönetim olarak hizmet etmeye yemin etmiştik.

Belediyemizin resmî sitesinde 2014-2019 Belediye Başkanlığı Dönemi Gelir-Gider ve Borç Bilgisi sitemizde yayınlanmıştır. Ayrıca buna istinaden geçmiş dönem olan 2004-2009 yıllarında ki görev sürecime dair borç bilgisi de paylaşılmıştır.

Görevi ne kadar bir borç bakiyesi ile devredip, ne kadar bir borç bakiyesi ile devraldığımızı bilgilerinize sunuyorum.” diye konuştu

Gelir-Gider Tablosu


         

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.