1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı, “Kahta Bizim Sevdamızdır”

Başkan Turanlı, “Kahta Bizim Sevdamızdır”

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, Kahta’yı modernleştirmek için var gücümüzle çalışıyor ve çalışacağız.”dedi..

A+A-
Başkan Turanlı, “Kahta Bizim Sevdamızdır”

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, Mustafa Kemal caddesinde bulunan bir cafede, basın mesuplarıyla bir araya gelerek yapılan ve yapacaklarında bahis etti.

 Kahta ilçemizi el birliğiyle kalkındırmak, halkımızın refah seviyesini yükselmek için, biz belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Belediyemizin imkanları dahilinde çalışmalarımız sürüyor.

Belediyemizin imkânları dışında yapılması gereken hizmetler içinde, devletin gücüne ihtiyaçlarımız var. Bu sebeple 1 Ekim’de açılacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisine gideceğini ve Kahta ilçemizle ilgi projeleri meclise taşıyacağını söyleyen  TURANLI, “İlçemizin menfaatini her şeyden önce tutmak kaydıyla, 5 Miletvekilimizle, Bakanlarla ve Cumhurbaşkanıyla ilçemizde yapılacak olan projelerin hayata geçmesi için girişimlerde bulunacağız.”dedi.

 

Beş Milletvekilimizle görüşeceğim

 5 Milletvekilimiz var, ilçemizde bulunan bazı hizmetlerin merkezi hükümete ihtiyacı var. 1 Ekim’de meclisin açılmasıyla, İlçemizde yapılması gereken bazı hizmetleri projele haline getirip,  Milletvekillerimizin ayağına gideceğiz. Her ne kadar Milletvekillerimiz, Kahta’ya gelip bizlerin talep ve isteğimizi almasalarda, bizlerin onlara bir kırgınlığımız olamayacak. Biz Kahta ilçemizin menfaati doğrultusunda onların ayaklarına gideceğiz, çünkü biz halkımıza söz verdik, hizmet yapacağız dedik.

 

 Biz Kimseye Kırgın değiliz.

 Siyasi arenada, siyasi düşünceler, seçimden sonra kırgınlıkların olmasını istemiyoruz. Şahsen benim böyle bir kırgınlığım olamaz. Siyasi kırgınlıkların hiç kimseye fayda getirmez. Tam aksine ilçemize zarar getirir. Ben umut ediyorum ki; Siyasi düşünceler seçimden, seçime yaşansın, seçimden sonra, hizmet anlayışı olsun.

 

Kahta Belediyesi Çalışıyor

Mazbatamızı geç aldık ve yoğun bir ziyaretçi akınına rağmen 6 ay içerisinde halkımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmeye başladık.

Hayvan barınağı projemizi hayata geçirdik. 3 park projemizin yapımına başladık. Menderes mahallesinde yapımına başladığımız kanal boyu projemiz bölgenin en büyük park projesi olacak. Bu projemizi Menderes, Turgut Özal ve Yavuz Selim Mahallerinde  1. etap 2. etap 3. etap olarak başlayacak.  

 Yavuz Selim Mahallemizde Kapalı semt pazarımızın yapılması için hazırlıklar yapıyoruz. Hükümetin desteğine ihtiyacımız var. Hazine arazilerin belediyemize tahsisi halinde Modren hayvan pazarını yapacağız. Hayvan pazarının yanında küçükte olsa kesimhane yapılacak. İlçedeki alt yapı ve üst yapı , ihtiyaca göre yama çalışmalarımızı ve yol yapımı kenar mahallerden içe doğru başlatarak çalışmalar yapıyoruz.  

 

 Yeni Kaymakam ilçemiz için büyük bir şans

 İlçemize yeni atanan Kahta Kaymakamı Saadetin DOĞAN, Genç ve dinamik biri, İlçemize performans sunacağına inanıyorum. Belediye ve tüm kurumlara birlikte istişare halinde olmamız gerekir. Tüm kurumlarla diyalog halinde olmamız halinde ilçemize çok iyi hizmetler sunacağız.”dedi

 

 İlçeyi cezalandırmaya kimsenin hakkı yok

Üstü kapalı bir şekilde vekillere seslendi.  Birilerin beni cezalandırmak adına ilçemi cezalanılıyorlar. Oysaki bu aziz milletimiz yerel seçimlerde şahsıma oy verdi. Genel seçimde ise sizlere oy verdi. Bu millete en iyi hizmeti götürmek boynumuzun borcudur. Farklı partiden seçilmiş olabiliriz, ama ortak paydamız Kahta olmalı, Yusuf Turanlı bireydir, Kahta bir toplumdur. Yusuf Turanlı’yı cezalandırmak Kahta halkını cezalandırmaktır. Gelin ilçemiz için elimizi taşın altına koyarak, ilçemizi en üst düzeye getirelim.

Kimseyle Siyaset düşmanlığımız yok

Bir milletvekilimiz dün bir çok yeri ziyaret etiklerini sosyal medyada gördüm. Keşke belediyemizi de ziyaret etmiş olsalardı. Biz bundan onur ve gurur duyardık.

Seçildiğimden Ak Parti Adıyaman milletvekili Fatih TOPRAK ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE, bizleri arayarak tebrik etmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı duygu ve düşünceleri diğer vekillerden de beklerdik ama ne yazık ki; olmadı. Ben bunları söylerken kimseye küskünlüğüm dargınlığım yok. Çünkü ilçemin merkezi hükümete ihtiyacı var. Bu sebeple 1 Ekim’de Meclisin açılmasıyla ve ilçeme hizmet edebilme noktasında Ankara’ya gideceğim ve tüm vekillerimizle görüşeceğim.”dedi

 

 19-23 Kasım’da Adıyaman tanıtım gününde olmayı hedefliyoruz.

Adıyaman tanıtım günlerin çizelgesi tam kesinleşmeden bir şeyler dememizin bir anlam ifade etmez.. Tanıtım günlerin kesinleşmesiyle STK’larımız ve basınımızla istişare halinde olacak ve ilçemizi en iyi bir şekilde örf ve adetlerini sergileyeceğiz.”dedi.

 Ayrıca toplantıda İlçenin Trafik, Kaldırım, Sahil yolu, Çevre yolları, ve yapılacak projeler uzunca konuşuldu ve tartışıldı.

    

 


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.