1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı; Sokağa Çıkma Yasağını Fırsata Çevirdi

Başkan Turanlı; Sokağa Çıkma Yasağını Fırsata Çevirdi

Kahta Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulan sokağa çıkma yasağı kapsamında, 4 günü fırsata çevirerek boşalan Kaldırımlar ve ana arterler de dahil cadde ve sokaklar Kahta belediyesi ekiplerince yıkanarak dezenfekte edildi..

A+A-
Başkan Turanlı; Sokağa Çıkma Yasağını Fırsata Çevirdi

Kahta Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadele çalışmalarına sokağa çıkma yasağı ile birlikte cadde ve kaldırımlar itfaiye ekipleri tarafından yıkandı.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'nın talimatıyla kolları sıvayan Kahta Belediyesi Temizlik İşleri birimi ekipleri, Bayram’da sokağa çıkma yasağı sebebiyle boşalan sokaklarda salgın hastalık koronavirüsün yayılmasını en aza indirmek için yoğun emek harcadı.

Başkan Turanlı yaptığı açıklamada ; 4 Günlük sokağa çıkma yasağı sebebiyle hizmetlerimizi aksatmadan devam ediyoruz. İhtiyaç duyulan tüm birimlerimiz özveri ile çalışmalarını sürdürüyor boşalan Kaldırımlar ve ana arterler de dahil cadde ve sokaklar ekiplerimiz tarafından yıkanarak dezenfekte edildi. Banklarla kaldırımlar antiseptik ve antibakteriyel karışımlar kullanılarak dezenfekte edildi. İmkanlarımız dahilinde Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Siz evde kalın, gerisini biz hallederiz” ifadelerine kullandı.


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.