1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI’dan “Çalışan Gazeteciler Günü” Ziyaretti

Başkan TURANLI’dan “Çalışan Gazeteciler Günü” Ziyaretti

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarını ziyaret etti..

A+A-
Başkan TURANLI’dan “Çalışan Gazeteciler Günü” Ziyaretti

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizin haber merkezini ziyarette bulundu.  

Başkan TURANLI; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, İlçemizde günlük yayın hayatını sürdüren Kahta Gerçek Gazetesi Muhabiri Hasan Kaya ile bir araya geldi.  

Ziyarette gazetecilerin sorunları ve belediyenin projeleri konuşuldu. Ayrıca ilçede yaşayan vatandaşların beklentileri de gazeteci gözünden Başkan TURANLI’ya aktarıldı.

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı TURANLI, “Halkın haber alma hakkını en başarılı şekilde ifa eden basın çalışanlarımız bizler için önemlidir.”dedi.

Başkan TURANLI; "Biz ortak akıl ile ilçemizi yönetmeye talip olduk ve bunun gereklerini yerine getirmekteyiz. Bunun yanında ulaşamadığımız vatandaşlarımızın sorunlarını aktarma konusunda da basın çalışanlarımızın katkısı vardır. Daha öncesinde de ve bu günde biz basın mensuplarımızla hiçbir zaman diyalogumuzu koparmadık. Vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü kuran emekçilerimizi hep dikkate alıyoruz.  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Kahta Gerçek Gazetesi Muhabiri Hasan Kaya, Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI’nın bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hatırlanmak gazetecileri ve bizleri çok sevindirdi. Bizler de kamu hizmeti gören kurum niteliğindeyiz.dedi.

Başkan TURANLI, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazetemizin muhabirine powerbank şarjı hediye etti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.