1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI’dan, İçimizi Isıtan Açıklama

Başkan TURANLI’dan, İçimizi Isıtan Açıklama

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada,"Eğer ilçemizde bir evladımız aç ve açlıkta kalır ise bir yavrumuz karnı aç bir şekilde soğuk yatağa girerse bunun ve bali benim ve ekibimin boynundadır. İfadelerini kullandı. .

A+A-
Başkan TURANLI’dan, İçimizi Isıtan Açıklama

Sosyal belediyecilik anlamında ciddi adımlar atan Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı , bu seferde ilçede bulunan fakir ve yardıma muhtaç ailelere seslendi.  TURANLI,"Eğer ilçemizde bir evladımız aç ve açlıkta kalır ise bir yavrumuz karnı aç bir şekilde soğuk yatağa girerse bunun vebali benim ve ekibimin boynundadır" ifadelerini kullandı.

Kahta Belediye Başkan İ.Yusuf Turanlı, Sosyal medya hesabında şahsı e-posta adresini yayınlayarak şu ifadelere yer verdi;

“Değerli kardeşlerim;

Eğer ilçemizde bir evladımız aç ve açlıkta kalır ise bir yavrumuz karnı aç bir şekilde soğuk yatağa girerse bunun vebali benim ve ekibimin boynundadır. Eğer bu durumda bir aileden haberdar olup bizleri bildirmezseniz bu vebal hepimizindir. Şayet bu duruma dair bilgisi olan kardeşlerim, şahsıma ait olan;

ibrahimyusufturanli@kahta.bel.tr mail adresime detayları ve bilgileri atmanızı rica ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.