1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Belediyenin taşınır ve taşınmaz tüm mal ve hizmet araçlarının satışına karar verildi

Belediyenin taşınır ve taşınmaz tüm mal ve hizmet araçlarının satışına karar verildi

AK Parti belediye meclis üyeleri, Kamu Yararı Kararına karşı ret oyu kullanarak Belediyenin taşınır ve taşınmaz tüm mal ile hizmet araçlarının satışına karar verilmesinin önünü açtı..

A+A-
Belediyenin taşınır ve taşınmaz tüm mal ve hizmet araçlarının satışına karar verildi

Ak Parti meclis üyelerinin verdikleri bu kararın halkın zararına olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, meclis üyelerine belediye hizmetlerinin kısıtlamasına karar verildiğini hatırlatarak, kısıtlı imkanlarla da olsa büyük hizmetler yapacağının sözünü verdi.

Kahta Belediye Meclis Toplantı Salonunda 02.01.2020 tarihinde yapılan meclis toplantısının birinci gündem maddesi kamu yararı kararı açıklaması.

Kahta Ak Parti meclis üyelerinin katılım sağlayan  (14 üye) tamamı tarafından kararın reddi yönünde Oy kullanırken, Saadet Parti meclis üyeleri (11 oy) kararın alınması yönünde oy kullanıldı. Ak Parti meclis üyelerin Oy çokluğuyla kamu yararı kararı kaldırıldı.

Başkan TURANLI; AKPARTİ MECLİS ÜYELERİ NEYE KARAR VERDİ?

Belediyenin taşınır ve taşınmaz tüm mal ve hizmet araçlarının satışına karar verildi.

2014-2019 Döneminde Belediye başkanlığı yapan Abdurrahman Toprak döneminden kalan ana para faiz hariç 135 milyon 148 bin 911 lira borç ve 80 civarında icra bulunduğu bu icraların Belediyenin çöp araçları vidanjörleri kepçeleri itfaiye araçları da dahil tüm hizmet araçları hizmet binaları (itfaiye binası, zabıta binası, otogar v.s) tüm parklar dahil tüm taşınmazların icra yoluyla satışına ak parti meclis üyelerinin oy çokluğuyla icra yolu satışın önü açılmış oldu.

Alınan kararla belediye hizmetlerini kısıtlamaya çalışıldığına vurgu yapan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Ak parti meclis üyelerinin verdiği bu karar doğrultusunda ilçeye hizmet etmek için kullanılan taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına, belediyeye borcu olan kurumlar tarafından icra yoluyla satışı yapılabilir duruma getirildi. AK Parti meclis üyelerinin verdikleri bu karar halkımızın zararına olup, Belediye hizmetlerin kısıtlamasına karar verilmiştir. Takdiri ilçe halkıma bırakıyorum. Bizler küçük paralar ve kısıtlı imkanlarla da olsa büyük hizmetler yapacağız. Çünkü biz halkımıza Çare VAR dedik.” Diye konuştu


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.