1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. CASHMERE, Kahta'da Giyim Mağazasını Açtı

CASHMERE, Kahta'da Giyim Mağazasını Açtı

Cashmere giyim mağazası siyasi ve bürokrasiler tarafından açılışı yapıldı..

A+A-
CASHMERE, Kahta'da Giyim Mağazasını Açtı

Erkek giyimi adına gerekli her parçayı barındıran Cashmere mağazası, Kahta'da ilk şubesini açtı.

Kahta vergi dairesinde emekli olan Ahmet Çetinkaya, Kahta ilçesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde Cashmere Giyim mağazasını açtı.

Cashmere, giyim mağazasının açılış törenine, Kahta Kaymakamı Saadettin DOĞAN, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, Ak Parti İlçe Başkanı Bedir YENİ, Siyasetçi Ömer YILANCI, Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇİÇEK, Kahta Esnaf Odası Başkanı Tahsin ÇATAN, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Çatan, Cashmere genel müdürü Mehmet YILDIRIM, Mali müşavirler, bir çok esnaf ve vatandaşlar açılışa katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, “ İlçemize büyük bir katkısı olacak, mağazanın ilçemize hayırlı ve bol kazançlar olmasını diliyorum.”dedi

Cashmere, Kahta giyim işletmecisi, Ahmet ÇETİNKAYA, “Ayakkabıdan cüzdana, çeketten alt üst takım elbiseye, kadar erkek giyimindeki ihtiyaçları karşıladığımız her etiketli ürünümüzün karkasındayız.”dedi.

Çetinkaya, Gelen misafirlerini tek tek ağırlayarak tatlı,lokum,çiğköfte ve meşrubatlar ikram edildi.  


     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.