1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Çiçek satan iş yerlerine 14 Şubat muafiyeti getirildi

Çiçek satan iş yerlerine 14 Şubat muafiyeti getirildi

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta'da çiçekçiler, Sevgililer Günü'nün değişilmez hediyesi olan çiçekleri hafta sonu evlere servis etmek için hazırlıklarını yapılıyor..

A+A-
Çiçek satan iş yerlerine 14 Şubat muafiyeti getirildi

Bu yıl sokağa çıkma yasağına denk gelen Sevgililer Günü dolayısı ile İçişleri Bakanlığı tarafından muafiyet getirildi. Çiçekçi esnafının sevindirdi. Kahta'da 20 yıldır çiçekçilik yapan Ali İhsan Uluçay, “Çiçekçi esnafı için nefes aldıracak bir hafta olmasını ümit ediyoruz” dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemizde de Hafta sonlarını da kapsayan 56 saatlik kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından, Sevgililer Günü nü de kapsayan bu hafta sonunda uygulanacak yasaklar için ek genelge yayınladı.Kahta İlçesinde Çiçekçilik sektöründe bulunan Ali İhsan Uluçay, “Sevgililer Günü dolayısıyla bizler için çıkarılan genelgeye göre, Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri ise sabah 10.00 ile akşam 17.00 arası gelenler çiçek alabilecek. Aynı zamanda Saat:17.00'den sonra gece 23.00'e kadar bizler evlere servis yapabileceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.