1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Dişkaya; Ahmet Aydın’ı Kimseye Yedirtmeyiz

Dişkaya; Ahmet Aydın’ı Kimseye Yedirtmeyiz

AGC Başkanı Dişkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Adıyaman Gündeminde bomba etkisi yarattı..

A+A-
Dişkaya; Ahmet Aydın’ı Kimseye Yedirtmeyiz

Başkan Dişkaya’nın açıklamasında şu sözlere yer verdi;

Adıyaman Tarihinde ilk kez CUMHURBAŞKANLIĞI makamını temsil eden, uzun süre Meclis Başkan vekilliği yapan, Bürokraside etkinliği tartışmasız olan, Bakanlıklarda etkinliği bilinen Ahmet Aydın bu memleketin değeridir.”dedi

Adıyaman için Kamusal alanda temin ettiği ödeneklerle Hastanelerden, yollara tohumculuk test merkezinden 5 yıldızlı otel yatırımına Türkiye’nin 5’inci asma köprüsü nissibisiden yollara Hükümet binasından, tren proje ihalelerine, sulama ihalelerine ve Üniversiteden birçok alanda yatırım almamızda imzasını gördüğümüz kişi Ahmet Aydın’dır. Bakanlıklarda ağırlık saygınlık olmadan merkezi hükümetten hiç bir şey alamazsınız.

Diğer illerin Milletvekilleri Bakanlardan 1 hafta randevu beklerken Sayın Ahmet Aydın şehrin sorunlarını telefonla çözüyor. Biraza Merhamet, insaf biz odalar, vakıflar, sendikalar Belediyeler Ahmet Aydın’ı projelere boğarak bu memlekete hizmet getirtmedik mi? dememiz ‘’O’’ ki, il olarak birimiz bir makama geldiğinde o kişiye omuz verin daha büyüsün büyüsünki gücü arttıkca adıyaman’a yatırım gelsin.

‘’BU OYUN TUTMAZ AYDINIDA KİMSEYE YEDİRMEYİZ’’

Son günlerde memleketin asıl sahibi gibi davranma hastalığına yakalanmış birileri düğmeye basılmış gibi aynı anda çok Tehlikeli bir oyunun içindeler net bir şekilde sırıtıyorlar.

Kimse ilin beyaz imtiyazlı sahibi değil hiç kimsede zenci değil.

Bu memleket’e hizmet eden ahmet aydını nede bir başkasını kimseye yedirmeyiz buda böyle bilinsin derhal bu oyundan vazgeçin”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.