1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Erdoğan'dan Turanlı'ya Teşekkür

Erdoğan'dan Turanlı'ya Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti eski Kahta İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı'ya teşekkür mektubu göndererek, 17 Şubat 2020 Tarihinde, Ankara’da yapılacak toplantıya çağırdığı öğrenildi..

A+A-
Erdoğan'dan Turanlı'ya Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar emek vermiş Adıyaman ve İlçe Başkanlarına teşekkür mektubu gönderdi.

Adıyaman'da düzenlenen bir programda AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  tarafından gönderilen mektubu 2004-2008 yıllarında ilçe başkan yardımcılığı yapan TURANLI, 2008-2014 yıllarında ise iki dönem ilçe başkanlığını yapan  AK Parti eski Kahta  İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı'ya Teşekkür belgesini takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşekkür mektubunu, Ak Parti Adıyaman İl başkanı Mehmet Dağtekin tarafından teslim alan, AK Parti eski Kahta  ilçe  başkanı Mehmet Reşat Turanlı ve diğer başkanlara teşekkür etti.

 TURANLI;  “Her zaman partimizin neferleri olduklarını aktardı. Verilen görevleri her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını belirten TURANLI, "Bundan öncesinde çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.