1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Gelecek Partisi KARATAŞ; “Hak İçin Halkın Savunucusu Olacağız”

Gelecek Partisi KARATAŞ; “Hak İçin Halkın Savunucusu Olacağız”

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Ecz. Haci Mehmet Karataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Öztürk, Seyfettin Atak ve İl Sekreteri Yusuf Güneş ile birlikte Besni'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sorun ve sıkıntılarını dinledi..

A+A-
Gelecek Partisi KARATAŞ; “Hak İçin Halkın Savunucusu Olacağız”

Daha sonra Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi  ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Ecz. Haci Mehmet Karataş, beraberindekiler ile birlikte Besni Güncel gazetesini ziyaret ederek açıklama yaptı.

Besni'nin iktidara verdiği desteğe karşı hak ettiğini alamadığını söyleyen Karataş; "Gelecek Partisi Adıyaman İl yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Besni temsilcimiz ve il yöneticimiz Aydın Öztürk'ün ziyaretine geldik. Gelmişken bu Pandemi sürecinde Besni esnafını ve siz değerli basın kuruluşlarını da ziyaret ederek Besni ile ilgili halkın durumunu, ilçenin gidişatını öğrenmek için ziyarette bulunduk. Faydalı bilgiler aldım. Fakat ben şunu da gördüm Besni'nin iktidara verdiği desteğe karşılık hak ettiği hizmeti alamadığını, bir çok mahalle ve caddesinde, farklı kesimde ki esnaf ve ilçeye emek vermiş insanların şikâyetlerini dinledik. Tabi diğer ilçelerimizde de sorunlarımız var. Ama Besni'de bu sorunları daha hissedilir bir şekilde fark ettik. İnşallah ileride Besni halkı daha iyi hizmetleri, hak ettiği bir şekilde gerek Devlet tarafından, gerek siyasetçiler tarafından, gerek idareciler tarafından alabilirler. Fakat biz şuna inanıyoruz ki şuan da Türkiye'nin gidişatı neyse Besni'de aynı şekilde aynı sorunlar yaşanmakta. Şuan Ak Partinin lehine olan bir şeyin Türkiye'nin ve Besni'nin aleyhine olduğunu görüyoruz. Nedir diye sorarsanız, insanların kendini ifade edebilme, özgür bir şekilde konuşabildiği zaman bu Türkiye'nin lehine olacak bir durumken, Ak Parti'nin aleyhine olduğunu görüyoruz. Ekonomideki iyileşmenin sağlanması tek akılla değil, ortak akılla yapılır. Aksi durumda hem memleket hem ilimiz hem de ilçelerimiz bundan zarar görür.  Halkın burada yoksullaştığını görüyoruz. Halkın yasaklarla baş başa olduğunu görüyoruz. Fakirleştiğini görüyoruz. AK Parti iktidara geldiğinde 3 Y ile gündeme gelmişti ancak şu dönemde bu 3 Y'den bahsetmek mümkün değildir. Bugün bahsettiği o 3 Y'nin yerini 3 K aldı. Bunlar Kanun Hükmünde Kararname, Kayyum Atamaları ve Kamu Kuruluşlarına liyakatsiz atamalarla, kendi yandaşlarına peşkeş çektiğini görmekteyiz. Bu da ülkede tek adam yönetiminin Türkiye Cumhuriyetine faydalı olmadığı imasını yaratmıştır. Bunda da Besni halkı bu olumsuzluklardan nasibini almıştır. İstendiği zaman mahalle muhtarından bu bilgiyi alabiliyorsunuz. Besni esnafından bunu duyabiliyorsunuz. Köylüsünden, çiftçisinden bunu duyabiliyorsunuz. Basında çıkan haberlerden bunları bizler gibi sizlerde görebiliyorsunuz. Besni Aslında Adıyaman için çok önemli bir ilçedir. Besni siyasete, milli ekonomiye her zaman katkıda bulunmuştur ama geldiğimiz noktada halkın mağdur olduğunu görmekteyiz. İnşallah ileride bu sorunları Besni halkı ile birlikte konuşarak, paylaşarak ve istişare ederek Besni halkını hak ettiği yere getirmeyi düşünüyoruz" dedi.


    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.