1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi KARATAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi KARATAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Ecz. Hacı Mehmet KARATAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. KARATAŞ, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı..

A+A-
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi KARATAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Çok büyük fedakarlıklar isteyen gazetecilik mesleğini icra eden basın çalışanlarının habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız ve hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf ettiğine değinen Karataş, Demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlardan biride basındır. Gazetecilik mesleğinin hakkını veren ve yansız doğru haberlerini yapan gece, gündüz, sıcak, soğuk demeden kentimizde, ülkemizde olup bitenleri bizlere aktaran bu güzel insanların gününü kutluyorum.  Gazetecilerin özgürce haber yapacak, karanlıklar aydınlatacak.  Türkiye'nin geleceği parlak olacak.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.