1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Gelecek Partisi Olası Bir Erken Seçimde Adıyaman Hazır

Gelecek Partisi Olası Bir Erken Seçimde Adıyaman Hazır

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında yeni kurulan Gelecek Partisi Adıyaman'da sağlam adımlarla ilerliyor..

A+A-
Gelecek Partisi Olası Bir Erken Seçimde Adıyaman Hazır

Türkiye'de her an bir erken seçim olacak gibi hazırlıklarını yapan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ecz. Hacı Mehmet KARATAŞ "Hem iktidar hem de muhalefet cephesinde 'erken seçim' tartışmaları sürerken, yeni kurulan Gelecek Parti teşkilat çalışmaları da şekillenmeye başlandı.

 KARATAŞ, "Gelecek Partisi genel merkezi, Adıyaman'da il başkanımızı belirlendi. Adıyaman'nımıza bağlı Kahta,Gerger,Sincik,Çelikhan,Besni,Gölbaşı,Tut ve Samsat ilçelerimizde ciddi çalışmalarımız var.

Bir çok ilçemizde partimize yoğun teveccühlerin olması bizleri çok sevindiriyor.

Kimlerle yol yürüyeceğimizi ve partimizin çıtasını nasıl yükselteceğimizin analizini yapıyoruz.

"Bizim siyaset anlayışımız insan odaklıdır. Maddi ve manevi olarak insanı daha da güçlendirmeliyiz. Ayrımsız ve herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışına sahip olacağız."dedi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ecz. Hacı Mehmet KARATAŞ, Kurucular kurulu üyesi Seyfettin BİLEN ve İl Başkan Abdurrahman Dimez'le "Kısa bir süre içerisinde, İlçelerde ilçe başkanlarımızı belirterek, daha sonra kongreye gideceğiz.  Biz teşkilatlar olarak il ve ilçe teşkilatları ve Genel Merkez olarak her türlü seçime sahada hazır olacağız.

KARATAŞ,"Allah Kısmet ederse inşallah, ilk önce ilçe kongreleri, il kongreleri ve büyük kongremizden sonra da resmi olarak seçimlere girebilecek, Siyasi parti olarak seçimlerde güçlü bir ekip, güçlü bir kadroyla inşallah iktidara çıkacağız. Milletin Tamamının yeni bir umuda, Heyecana ve başarıya ihtiyacı var. bizde söz veriyoruz. Gelecek Partisi olarak halkımızın hizmetkarı olacağız."dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.