1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Hüda Par Kahta İlçe Başkanı Gazetemizi Ziyaret Etti

Hüda Par Kahta İlçe Başkanı Gazetemizi Ziyaret Etti

Hasan Kaya (Gerçek) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta İlçe Başkanı İrfan DEMİRAL ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret etti..

A+A-
Hüda Par Kahta İlçe Başkanı Gazetemizi Ziyaret Etti

Kahta Gerçek Gazetesi ziyaret eden, Hüda Par Kahta İlçe Başkanı İrfan DEMİRAL, Başkan Yardımcısı Hamit İLANLI ve yönetiminde bulunan Mehmet Alan ziyarette bulundu.

Hüda Par Kahta İlçe Başkanı İrfan DEMİRAL ile Gazetemizin Muhabiri Hasan Kaya, Kahta ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta ilçe başkanı İrfan DEMİRAL; İlçede tespit etikleri sorunları ilgili mercilere ileteceğini ve Kahta için tüm kesimlerle diyalog halinde olacağını söyledi.

BAŞKAN DEMİRAL; Yeni yapılan parklara tahribat verenleri de kınadı.

Faklı siyasi düşüncede olabiliriz, biri birimizde sevmeye biliriz, ancak üzülerek öğrendiğim. Dilenme park alanları, bazı kesimler tarafından ağaçların söküldüğü, ekipmanların kırıldığını duyunca çok üzüldük.

Devletin malına zarar vererek hiç kimseye faydası olmadığı, Bunu yapan kişilerin siyasetten malzeme olarak kullanmayı düşünenleri de tasvip etmiyorum. Halka açık alanların yapılması, bizim ve çocuklarımız için yapılan alanlardır. Yıkılmasına, dağıtılmasına kimsenin hakkı yoktur.”dedi.

Biz parti binamızda halkın istek ve taleplerini dinliyoruz.

Parti binamıza bir çok kesim tarafından ziyaret ve talepler oluyor. Parti binamıza gelen her vatandaşın istek ve taleplerini not alarak, ilgili mercilere iletiyoruz. Vatandaşların taleplerini en alt merciden başlayarak, en üst merciye kadar taleplerini iletiyoruz. Elimizden geldiği kadar, dilimizin döndüğü kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.  

Gerçek Gazetesi muhabiri Hasan KAYA; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta İlçe Başkanı İrfan DEMİRAL ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.