1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı

Kahta Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların güzelleşmesiyle bozuk yolları ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı..

A+A-
Kahta Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Menderes Mahallesi Hacıbey İlköğretim Okulu önünden geçen bin metre uzunluğundaki 9032 nolu sokak kilitli parke ve kaldırım çalışmasına başladı.

 

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yaptığı açıklamada; Kahta'nın çeşitli bölgelerinde yol yapım çalışmalarını başlattıklarını belirterek, " Menderes Mahallesi Hacıbey İlköğretim Okulu önünden geçen bin metre uzunluğundaki 9032 nolu sokak ekiplerimiz tarafından kilitli parke taşı ve kaldırım döşeme çalışmaları yapılmaktadır. Mahallelerde başlattığımız yol yapım, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. “Yıpranmış ve alt yapısı bozulmuş olan yollarımızı Allah’ın izniyle hızlı bir şekilde yenilemeye devam edeceğiz.

Başkan Turanlı,Halkımızın mağdur olduğu ilçemizdeki bozuk cadde ve sokaklarımızda başlattığımız yol çalışmalarımızın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah'ın izniyle söz verdiğimiz bütün projelerimizi imkanlarımız dahilinde Kahta'mıza kazandıracağız. Rabbim hizmet İçin çıktığımız bu yolda, bizleri halkımıza mahcup bırakmasın" diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.