1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi’nden Engelli Vatandaşa Destek

Kahta Belediyesi’nden Engelli Vatandaşa Destek

Kahta Belediyesi ve Kahta Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa aldıkları akülü araç Yürüyemeyen engelli Mustafa Duran (56) Kahta Belediye Başkan Vekili Ömer Arslan tarafından verilen, akülü motorlu engelli aracı ile birlikte artık işlerini daha kolay bir şekilde yapacak..

A+A-
Kahta Belediyesi’nden Engelli Vatandaşa Destek

Belediye Başkan Vekili Ömer Arslan, yaptığı açıklamada, Belediye başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı’nın talimatıyla değerli kardeşimize bu desteğe vesile olduklarını söyledi.
‘’Bir engelli vatandaşın mutluluğuna ortak olmanın önemine dikkat çeken Arslan, " Bu gün burada Mustafa kardeşimize bir motor yardımı yaptık. İnşallah rahat bir şekilde kullanacaktır. Biz sadece vesile olduk, İlçe Kaymakamımız sayın Saadettin DOĞAN bey’e ve tüm hayır sahiplerinden Allah razı olsun." dedi.
Teslim edilen motor karşısında duygu ve düşüncelerini belirten Mustafa Duran ise "Öncelikle Belediye Başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı ve İlçe Kaymakamımız Sayın Saadettin Doğan bey’e çok teşekkür ediyorum. Bana bir ayak taktılar. Artık, camiye çok rahat bir şekilde gidip gelebileceğim. Dostlarımı ziyaret edeceğim. Benim için bundan daha iyi bir mutluluk olur mu? Rüyamda görsem inanmazdım." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.