1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Halk Eğitim Merkezi 104 öğrenciyi üniversiteli yaptı

Kahta Halk Eğitim Merkezi 104 öğrenciyi üniversiteli yaptı

Kahta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fahri Doğan, "Ücretsiz olarak sağladığımız üniversite hazırlık kursu sayesinde 104 öğrencimizi hayal ettikleri bölümlere gönderdik."dedi..

A+A-
Kahta Halk Eğitim Merkezi 104 öğrenciyi üniversiteli yaptı

Kahta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fahri Doğan, yaptığı açıklamada, Kahta Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan üniversite hazırlık kurslarında 104  öğrencinin çeşitli üniversitelere yerleştiğini bildirdi.

"Uzun ve yorucu bir sınav maratonunu başardınız"

Doğan, şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimizin bu başarısı yüreğimizi kabartmıştır. Kahta Halk Eğitimi Merkezi olarak, anayasamızın temel ilkelerinden olan "fırsat ve  imkan eşitliği" çerçevesinde tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak sağladığımız üniversite hazırlık kursu sayesinde 104 öğrencimizi  hayal ettikleri bölümlere gönderdik. 

Uzun ve yorucu bir sınav maratonunu başardınız, doğru ve isabetli bir tercihle üniversiteliler ailesine katıldınız. Gösterdiğiniz başarı için teşekkür ediyor ve sizleri yürekten kutluyorum. Üniversiteler, sadece profesyonel meslek sahibi insanların yetiştirildiği yerler olmayıp, çalışma hayatınızda gerekli bilgi, beceri ve yetkinliklerin yanı sıra, kişiliğinizi oluşturacak entelektüel birikimi de sağlayan kurumlardır. Dünyaya açık, analiz yetileri gelişmiş, sosyal iletişim becerileri yüksek, liderlik kabiliyetleri güçlenmiş nitelikli insanlar yetiştirmek halk eğitimi merkezimizin temel misyonudur. 

Kurs süresince bize desteklerinden dolayı Sayın Kahta Kaymakamız Saadettin Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Halil Tunçmen´e teşekkür ederiz.Kurumumuz bünyesinde çalışan öğretmenlerimize   emeklerinden dolayı tebrik eder bu güzel başarılarını yürekten kutluyorum. Ayrıca bu  yıl hedefi olan tüm öğrencileri Kahta Halk Eğitimi Merkezimize bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.