1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta İHH, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor

Kahta İHH, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor

Kahta ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kahta Şubesi, yaklaşık 1 yıldır devam eden korona virüs salgını ile mücadelede ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor..

A+A-
Kahta İHH, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor

Salgın sürecinde yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmayan Kahta İHH Şubesi, pandemi sürecinin başladığı ilk günden bugüne kadar ilçede 2 bin aileye giyim, gıda, et ve nakit para yardımında bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan İHH Kahta Şube Başkanı Mehmet Güllü Orman, pandemi süresi boyunca ilçedeki 2 bin aileye giyim, gıda ve nakit para yardımı götürdüklerini söyledi.

Düzenli olarak yapılan yardımların hayırseverler tarafından finanse edildiğini ifade eden Başkan Orman, şunları ifade etti:

"Pandemi sürecinde yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Salgının başladığı günden bugüne kadar Kahta’da 2 bin aileye yardım ettik. Ailelerin durumuna göre kimisine ayni kimine ise nakdi yardımlarda bulunduk. Kahta İHH, hem yetimlere, hem mazlumlara hem de yardıma muhtaç ailelere her zaman şefkat elini uzatmıştır. Bu şefkat eli bazen sokağa çıkmaları sınırlandırılan hasta, yaşlı veya ihtiyaç sahibi aileler olabiliyor. Dolayısıyla hayırseverlerimizin desteği ile yardımlarımız kesintisiz devam ediyor. Rabbimin izniyle bu zor günleri geride bırakacağız inşallah."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.