1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta İlçe Emniyet Güçleri Tarafından 89 Şahsa Uyuşturucudan İşlem Yapıldı

Kahta İlçe Emniyet Güçleri Tarafından 89 Şahsa Uyuşturucudan İşlem Yapıldı

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği tarafından Kahta İlçesinde 85 Kişi uyuşturucu madde kulanmaktan, 4 kişide Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapmaktan toplam 89 kişiye işlem yapıldı..

A+A-
Kahta İlçe Emniyet Güçleri Tarafından 89 Şahsa Uyuşturucudan İşlem Yapıldı

 Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği tarafından 01/09/2020-30/12/2020 tarihleri arasında Kahta ilçemiz genelinde uyuşturucu satan nakleden ve kullanan şahıslarla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 89 kişiye işlem yapıldı. Adli Mercilere sevk edilen 3 kişide tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Son aylarda yapılan operasyonlarda

15,71 gram eroin maddesi,

25,01 gram kubar esrar maddesi,

380,58 gram sentetik kannabinoid ( bonzai ) maddesi,

3,48 bonzai hammaddesi,

1,94 gram toz esrar maddesi,

38 adet sentetik ecza,

Ayrıca 1 şahıstan Pietro Baretta 7.65 B tabanca ve 10 adet fişek, ZUBER marka av tüfeği şarjör kısmında 8(sekiz) adet av tüfeği fişeği ele geçirildiği öğrenildi.

Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi altında araç kullanan 2 Kişiye de 12,666 TL ceza kesildi.

Seyir halinde 2 kişiye Karayolları Trafik Kanunun 48/8 Maddesi gereğince ‘’Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi altında araç kullanmaktan dolayı ‘’ 12,666 TL ‘’ İdari para cezası uygulandı, 2 şahsın ehliyetine 5 yıl süreyle el konulduğu öğrenildi.

Kahta İlçesinde bulunan 16 adet metruk binaya zaman zaman baskınlar yapılıyor.

Kahta İlçesinde bulunan 16 adet metruk binaya zaman zaman baskınlar düzenleniyor., metruk binaların, yıkılması için Emniyet müdürlüğünce, ilgili kurumlara gerekli yazışmaların yapıldığı gelen bilgiler arasında. Aynı zamanda Kahta İlçe genelinde bulunan park, bahçe, okul ve mezarlık içerisi ve çevreleri sürekli olarak kontrol edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.