1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Şantiye Alanına Döndü

Kahta Şantiye Alanına Döndü

Kahta ilçesinde bozuk ve kullanılmaya elverişli olmayan yollara, yıllar sonra modern bir yapıya kavuşuyor..

A+A-
Kahta Şantiye Alanına Döndü

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta’nın daha modern bir hale gelmesi için yoğun kullanılan ve kullanıma elverişli olmayan cadde ve sokakların sağlam alt yapısı ile birlikte sil baştan yenilediklerini söyledi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta’nın çeşitli bölgelerinde yol başlattıklarını söyledi.

Yavuz Selim Mahallesi'nde ve yaklaşık 1500 metre uzunluk, 20 metre genişliğindeki Filistin Caddesi,

Menderes Mahallesi Hacıbey İlköğretim Okulu önünden geçen 1000 metre uzunluğundaki 9032 nolu sokak,

Fırat ve Karşıyaka Mahallesi’ni birbirine bağlayan, Fırat Mahallesi İstiklal caddesinden başlayıp, Karşıyaka Mahallesi Gazi Caddesine kadar uzanan ve yaklaşık 1000 metre uzunluğunda 11 metre genişliğindeki Mehmet Akif Ersoy Caddesindeki yolların yenilenmesi için alt yapı çalışmalarına başlanıldı.

Yavuz Selim Mahallesi'ndeki parkın tamamlandığını ve salgın hastalıkla mücadele sürecini bitirdikten sonra Allah’ın izniyle açılışını gerçekleştirip, halkımızın hizmetine sunacağınız.

Ayrıca Menderes Mahallesi Kanal Boyu Parkı ve Trafik Eğitim Parkı yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından  Mustafa Kemal Caddesi, Otogar Kavşağına yakışır hareketli dört kademeli şelale tipi ışıklı süs havuzu, Kahta Belediyesi ekipleri tarafından kurulduğunu” belirtti.


    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.