1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta02 Spor -Gaziantep Ankas Maçına Hazır

Kahta02 Spor -Gaziantep Ankas Maçına Hazır

TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren Kahta02 Spor kendi evinde karşılaşacağı Gaziantep Ankas Spor ile Kahta Stadyumunda karşılaşacak..

A+A-
Kahta02 Spor -Gaziantep Ankas Maçına Hazır

TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren Kahta02 Spor kendi evinde karşılaşacağı Gaziantep Ankas spor maçı için hazırları devam ediyor.

TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren  TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren Kahta02 Spor kendi evinde karşılaşacağı Gaziantep Ankas spor ile Kahta Stadyumunda bir araya gelecek.İlçede taraftarla maç gününü beklerken Gaziantep Ankas spor maçından 3 puan almak için mücadele verecek.

Kahta02 Kulüp Başkanı Musa Yıldırım, "Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Gaziantep Ankas spor maçına hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah bu maçımızda iyi bir mücadele vererek 3 puan almayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızı bu haftaki maçımıza gelerek tirbünleri  dolduracaklarından hiç şüphemiz yok. Gaziantep Ankas spor'da başarılar diliyorum." dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.