1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da asayiş olayları

Kahta’da asayiş olayları

Kahta ilçesinde yaşanan asayiş olaylarında 2 grup arasında yaşanan kavgada bir kişi yaralanırken, yüksekten düşen kişi ve elini gübre serpme makinesine kaptıran çiftçi ise hastanelik oldu..

A+A-
Kahta’da asayiş olayları

Taşlı sopalı kavgada 1 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre, Cami Mahallesi’nde iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Taşlı ve sopalı kavgada M.T. (20) yaralandı. Yaralı şahıs olay yerine sevk edilen ambulans ile Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Tedavi altına alınan gencin durumunun iyi olduğu, polisin olay yerinden kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Merdivenlerden düşen genç yaralandı

Menderes Mahallesi’nde meydana gelen olayda ise dengesini kaybederek evlerinin merdivenlerinden düşen F.Ç. (17) yaralandı. Yaralanan kişi olay yerine sevk edilen ambulans ile Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Elini iş makinesine kaptırdı

İlçeye bağlı Köseler köyünde de H. M. (20) isimli çiftçi bahçesine gübre attığı sırada bir anda sağ elini gübre serpme makinesine kaptırdı. Kolundan yaralanan Maçin, ambulans ile Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.