1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da Yaz Spor Okulları'na 1.400 sporcu katıldı

Kahta’da Yaz Spor Okulları'na 1.400 sporcu katıldı

Kâhta’da 1.400 çocuğun 3 ay boyunca Basketbol, Voleybol, Atletizm, Karate, Badminton, Futbol, Jimnastik, Judo ve Teakwondo branşlarında eğitim aldığı Yaz Spor Okulları sona erdi..

A+A-
Kahta’da Yaz Spor Okulları'na 1.400 sporcu katıldı

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇİÇEK ise konuşmasında sporun önemine değindi. Çocukların yaz okulunda yeni beceriler kazandığını belirten ÇİÇEK, "Çocuklarımızın yeni becerilerini kazandığı bir sezonun sonundayız. Yaz Spor Okullarımızın kapanış etkinliklerinin içerisindeyiz. Yaklaşık 1.400 çocuğumuz, 11 eğitmenimiz tarafından 3 ay boyunca eğitilerek kabiliyetlerine göre çeşitli spor dallarında hem becerilerini arttırdılar, hem eğlendiler, hem de yeni arkadaşlık ilişkileri kurmaya gayret ettiler. Çocuklarımız dolu dolu başarılı bir sezon geçirdiler. Bunun yanında çocuklarımızın farklı alanlarda bir takım eğitimler vermeye gayret ettik. Bu sezonda en az sporcular kadar ailelerinde spora ilgi alaka göstermeleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Spor camiası olarak hep birlikte günden güne büyük bir aile oluyoruz." diye konuştu.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.