1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta'ya Başarılı Bir Tarım Müdürü Atandı

Kahta'ya Başarılı Bir Tarım Müdürü Atandı

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Kurum Müdürü Zülkif Orak atandı. .

A+A-
Kahta'ya Başarılı Bir Tarım Müdürü Atandı

Kahta Gerçek Gazetesi Muhabiri Hasan Kaya, DHA Kahta Muhabiri Şevket Bozkurt'la beraber, Geçen ay Kahta İlçemize ataması yapılan, Kahta İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Kurum Müdürü olarak atanan Zülkif Orak'ı ziyaret etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan  İlçe Müdürü Zülkif ORAK; " Tarımsal üretimde önemli bir merkez konumunda olan, Kahta ilçemizde görev yapmaktan mutluyum. Birlikte var olanı sürdürürken yeni güzel işler yapacağımıza, birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışacağımıza inancım tamdır.

İlçemizde ciddi anlamda Badem ve Zeytin yetiştirirciliği de mevcut. Bunun yanı sıra ekstra alanlar açmalıyız. Yeni projeler hazırlıyoruz. Geldiğim günden beri 4 yeni adet proje çalışmalarımız var. Bu projeler hakkında, yakında vatandaşlarımızla ve sizlerle paylaşacağız.”dedi. 

Zülkif Orak Kimdir.

2019-2011 Lice İlçe Müdürlüğü Ziraat Mühendisi

2011-2013 Lice İlçe Müdürlüğü İlçe Müdürü

2013-2014 Diyarbakır İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Mühendisi

2014-2015 Çermik İlçe Müdürlüğü İlçe Müdürü

2016-2018 Mardin İl Müdürlüğü Gıda ve Yem şube Müdürlüğü

2018 İl Müdür Yardımcısı v.

Evli ve 4 Çocuk Babasıdır.

Tarım ve Orman Müdürlüğüne Kurum Müdürü olarak atanan Zülkif Orak 'a Yeni görevinin hayırlı olmasını ve tecrübesiyle ilçemize güzel katkılar sağlamasını diliyoruz.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.