1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kaya, “AGC Haber Ajansı” Kahta Temsilciliğine Seçildi

Kaya, “AGC Haber Ajansı” Kahta Temsilciliğine Seçildi

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından kurulan yerel ve bölgesel haber ajansına, Kahta Gerçek Gazetesi muhabiri Hasan Kaya, Kahta temsilciliğine seçildi..

A+A-
Kaya, “AGC Haber Ajansı”  Kahta Temsilciliğine Seçildi

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti 1995 yılında kurulmasıyla bir çok gazete ve radyo temsilcilerini bir arada toplayan cemiyet, yeni bir yenilikle gücüne güç katmaya devam ediyor.  

Adıyaman Gazeteciler Cemiyetimizin üyesi olan 7 Yerel gazete, 5 Radyo Fm, 25 İnternet haber sitesini bir çatı altında barındıran Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti, yeni bir yenilik yaparak, yerel ve bölgesel haber ajansını kurdu.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, “İlimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimize muhabirlikler verildi. Gazetelerimiz ve internet haber sitelerimiz kendi yaptıkları haberleri bir havuzda toplayıp, kullana bilecekler. Bununla birlikte üyelerimiz Ulusal basın ajanslarına her ay para vermekten kurtulacak.”diyen DİŞKAYA, “ilimizde ve ilçelerimizde yeni görev yapacak basın arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Kahta Gerçek Gazetesi muhabiri Hasan Kaya, “2004 yılından beri Kahta ilçesinde gazetecilik faaliyetini sürdürmekteyim. Basın Yasasın 5187 mevzuattın ilgili maddelerini kapsamaktayım. Adıyaman Gazeteciler Cemiyetimizin üyesiyim. Bu oluşumda şahsıma verilen Kahta ilçe temsilciliği Başta Başkanımız Zeki DİŞKAYA’ya ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Adıyaman Basını farklı bir boyut kazanacak. Adıyaman basını havuz medyasından kurtulup kendi haberleriyle gündem oluşturacak.”dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.