1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kaymakam Doğan, Kahta 02 Spor'a Üye Oldu

Kaymakam Doğan, Kahta 02 Spor'a Üye Oldu

Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, Kahta 02 Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından ilçe de büyük bir özveriyle başlatılan üyelik kampanyasına destek vermek amacıyla kulübe resmi üye oldu..

A+A-
Kaymakam Doğan, Kahta 02 Spor'a Üye Oldu

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen üyelik toplantısına Kulüp Başkanı Musa Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahta 02 Spor'a üye olmaktan ötürü memnuniyetini dile getiren kaymakam Doğan, “Takım olarak ilk yarıda çok iyi mücadele verdik. Şu anda puan sıralamamız gayet iyi durumda. Takımın şu anda kamp çalışmasını devam ediyor. İnşallah ikinci yarıda daha iyi mücadele vererek 3.lig yolunda arzu ettiğimiz sonucu elde ederiz. Bu kapsamda Kahta 02 Spor'un üyesi ve Kahta 02 Spor taraftarı olmaktan son derece memnunum.” dedi.

-"KAHTA'DA HEDEF 10 BİN ÜYE KAMPANYASI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR"

Kaymakam Doğan'ın üyeliğinden büyük bir güç aldıklarını ifade eden Başkan Musa Yıldırım ise; "Kahta'da hedef 10 bin üye” mottosuyla başlattığımız üyelik kampanyası çığ gibi büyüyor. Bu tablo bizi oldukça mutlu ediyor. Kahta'daki bu birlik ve beraberlik ruhuyla adım adım 3.lig yolunda ilerleyeceğiz. Kaymakam beyin üyeliği bize motivasyon açısından güç kattı. Kulüp camiamız adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.