1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kaymakam Koç Ve Başkan Turanlı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kaymakam Koç Ve Başkan Turanlı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kahta İlçe Kaymakamı Abdil Koç ve Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı..

A+A-
Kaymakam Koç Ve Başkan Turanlı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Abdil Koç ve Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ilçenin en ücra köşelerine ve tüm mahallere eşit miktarda hizmetlerin halka ulaştırılıdığını ifade ederek Kahta'nın ve Kahta halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Abdil Koç, “Kahta Belediye Başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı ile birlikte Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceleme imkanımız oldu. Yapılan hizmetleri taktir ediyor çalışmalarıda başarılar diliyorum.” Dedi.

Kahta Belediye Başkan İbrahim Yusuf Turanlı ise, “Kahta Kaymakamımız Sayın Abdil Koç ile birlikte belediyemizin tamamlanan ve yapımı devam eden çalışma alanlarını gezdik. Allah’ın izniyle imkanlarımız dahilinde ilçemize eşit bir şekilde hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaymakam Koç ve Belediye Başkanı Turanlı’nın yapmış olduğu çalışma alanlarında, Belediye Başkan Yardımcısı Rojda Selçuk ve belediye birim amirleri de hazır bulundu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.