1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Köylerde Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Köylerde Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yaptığı açıklamada, 2018-2019 yılı kapsamında yol yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi..

A+A-
Köylerde Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Erdoğan, açıklamasında,  Adıyaman İl Özel İdaresi Yol Ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yönetiminde il merkezi ve ilçelerinde yol ağında olan 2019 yılı İl Özel İdare ve Köydes yatırım programı kapsamında, asfalta hazır hale getirme, stabilize işlemleri, kilitli parke kaplama imalatları, 1.ve 2. kat asfalt kaplama işlemleri, çeşitli sanat yapıları (taş duvar, kutu menfez, yollara boru döşenmesi vb.) ve sonbahar kış aylarında yağan şiddetli yağışlar sonrasında ulaşımı aksayan yolların program dışında atet kapsamında onarılması işlemleri yapıldığını kaydetti.

-"4 BİN KİLOMETRELİK YOLUMUZUN HER YIL BAKIM VE ONARIMI YAPILMAKTADIR"

Bunların yanı sıra 2018 yılı yatırım programlarında olan ve 2018 yılı iş sezonu içerisinde yapımı tamamlanamayan yapım işleri de 2019 yılı yapım sezonu içerisinde hızlı ve başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Kış aylarında ve bahar aylarında yağan şiddetli yağışlar ve buna bağlı oluşan seller neticesinde mevcutta bulunan 1.ve 2. kat asfalt işlemi tamamlanmış yollarımızın bir çoğunu büyük ölçüde deforme etmiş, büyük çukurlar oluşmasına sebep olmuş ve bu sonuç sağlıklı bir trafik akışının olmasını mümkün kılmamıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini emniyet altına alabilmek amacıyla deforme olan bu yollar kurumumuzun asfalt plent tesisimizin ürettiği yama (BSK) malzemesi ile yine kurumumuza ait iş makineleri vasıtası ile ilimizin yaklaşık 4 bin kilometrelik yolumuzu her yıl olmak üzere 2019 yılında da Mayıs ayında başlayıp Kasım ayına kadar yol yama ve bakım onarımı yapılmaktadır."

-"7/24 HİZMET GÖTÜREBİLMENİN UĞRAŞISI İÇİNDEYİZ"

Erdoğan, İl Genel Meclis üyeleri olarak, 449 köy ve 508 mezranın ve bağlı mahallelerine hizmet götürebilmek için 7/24 saat durmadan hizmet götürmenin uğraşısı içerisinde olduklarını vurgulayarak, "Yatırım programı yapılırken İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızın, ilimizin önceliklerine göre hassas davranıp bütçe yapması nedeniyle kentimiz bir çok alanda güzel hizmetlere kavuşmaktadır. Bizlerin bir tek amacı var;  kırsal kesim ile kentler arasındaki hizmet eşitliğini sağlayıp, daha çok yaşanılabilir hale getirmektir. Öte yandan onay mercisi Sayın Valimiz Aykut Pekmez ve Sevk ve idareden Sorumlu Genel Sekreterimiz Sayın Sami Işık ve tüm ekibiyle iyi bir performans sergileyip ilimize kaliteli ve verimli hizmetlere vesile olmuşlardır, başarıların devamını dilerim."şeklinde ifade etti.

-"2019 YILI ÇALIŞMALARINDA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SONA GELİNDİ"

2019 yılı yol çalışma programı kapsamında olan işlerin başarılı bir şekilde son aşamalarına gelindiğini ifade eden Erdoğan, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bu çalışmalarda başta Sayın Valimiz Aykut Pekmez olmak üzere, gerek genel bütçeden ve KÖYDES kaynaklarını en üst düzeyde ilimize sağlayan başta Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın, Milletvekillerimiz İbrahim Halil Fırat, M. Fatih Toprak ve Yakup Taş’a, İl Genel Sekreterimiz Av.Sami Işık, İl Özel İdaresi karar organı olan İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarım, Yol Ve Ulaşım Hizmetleri Müdürüm ve değerli teknik personel arkadaşlarım, ayrıca mesai kavramı olmaksızın çalışan İl Özel İdaresi personeli iş arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Başarılı çalışmalarla dolu olan 2019 yılı çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da aynı özveri ve halka hizmet amacıyla bu şekilde devam etmesini diliyorum."


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.