1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Milletvekili Aydın'dan Şeker Pancarı Üreticilerine Müjde

Milletvekili Aydın'dan Şeker Pancarı Üreticilerine Müjde

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın girişimleri sonucu Şanlıurfa, Diyarbakır ve Malatya'ya açılan şeker pancarı kotası Adıyaman'a da açıldı..

A+A-
Milletvekili Aydın'dan Şeker Pancarı Üreticilerine Müjde

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan çiftçiler Şanlıurfa, Diyarbakır ve Malatya'ya açılan 400 bin ton şeker pancarı kotasının Adıyaman'a açılmamasından dolayısı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın'ı ziyaret etti.

Çiftçilerin durumu Yalçın'a bildirmesinin ardından Ankara'da Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ı ziyaret ederek, çiftçilerin durumunu görüşüldü.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise Şeker Fabrikası Genel Müdürü Suat Altun ile görüşerek Adıyamanlı çiftçilerin sorunlarının çözülmesini istedi.

Ahmet Aydın'ın talimatı üzerine Şanlıurfa, Diyarbakır ve Malatya'ya açılan kota Adıyaman'a da açılarak çiftçiler rahat bir nefes aldı.

Çiftçiler ise Ahmet Aydın'a verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.