1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Milletvekili Toprak: Adıyaman Farkını Hep Ortaya Koyuyor

Milletvekili Toprak: Adıyaman Farkını Hep Ortaya Koyuyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, merkezi İstanbul’da bulunan ASİAD’ın Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında düzenlemiş olduğu dünya Adıyamanlılar günü kutlama programına katıldı..

A+A-
Milletvekili Toprak: Adıyaman Farkını Hep Ortaya Koyuyor

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua edildi. 

Milletvekili Toprak, burada yaptığı konuşmasında, Elazığ ve Malatya başta olmak üzere Adıyaman’ın da etkilendiği depremden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, "Öncelikle Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün günlerden, aylardan ve yıllardan Adıyaman. Yine bugün Türkiye’nin her yerinden hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Bu anlamlı program birlik ve beraberliğimizin artmasına katkı sağladığı gibi Adıyamanlı hemşehrilerimizin kenetlenme ruhuna büyük bir kazanım olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adıyaman için eşsiz bir tarih olan 02.02.2020 Dünya Adıyamanlılar günü kutlu olsun.”dedi.

Kanal İstanbul'a neden ihtiyaç duyulduğu hakkında da bilgiler veren Milletvekili Toprak, “İstanbul Boğaz'ının deniz trafiği için dünyanın en riskli geçiş yollarından biri olması boğaz ve çevresinde yaşayan insanların hayatını riske atıyor. Yılda 43 bin gemi boğazdan geçiyor. Bu şehirde pek çok medeniyetin izleri var bunları kollamamız ve korumamız lazım. Deniz trafiğinin güvenli ve emniyetli olmasının yanı sıra ticari taşımacılık ve turizm anlamında da Kanal İstanbul çok önemli bir proje.” Dünya’nın gelişmiş tüm ülkelerinde kanalların var. Marmaray’a, Avrasya Tüneli’ne, 3. Köprü’ye karşı çıkanlar bugün Kanal İstanbul’a da karşı çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.