1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Oyun Olmadıktan Sonra Verilen İzinin Hiçbir Anlamı Yok

Oyun Olmadıktan Sonra Verilen İzinin Hiçbir Anlamı Yok

Adıyaman’da bulunan tüm kahvehane işletme sahipleri oyun olmadıktan sonra verilen kısmi izinin hiçbir anlamı yok diyerek kapatma kararı aldılar..

A+A-
Oyun Olmadıktan Sonra Verilen İzinin Hiçbir Anlamı Yok

1 Haziranda normalleşme sürecinde Kahvehanelere gerekli tedbirleri alarak ve sosyal mesafeyi korumak şartı ile saat 22.00'ye kadar hizmet verme imkanı sağlanmıştı. Yalnız kahvehane işletme sahipleri kahvehanelerde oyun oynanması yasak olduktan sonra hiçbir müşteri iş yerimize gelmez diyerek kapatma kararı aldı.

Kahveciler Odası Başkanı Sinan Turan Yaptığı açıklamada; Adıyaman’da bir Hazirandan itibaren açık olan tüm kahvehaneleri tek, tek ziyaret ettim. İçeride bir müşteri dahi yoktu. Kahvehanelere vatandaşlar çay içmeye değil oyun oynamaya geliyor. Biz kahveciler olarak yasak kalktıktan sonra gerekli düzenlemeleri yaptık. İş yerlerimizi ilaçladık personellere maske, bone aldık. Masaları bir metre kuralına uygun hale getirdik. Bizlere önceden oyun oynanmayacağını sadece çay ve içecek hizmeti verileceği söylense idi bu kadar masraf etmezdik cebimizdeki üç kuruş parayı da harcadık şuan kahvehanelerimize gelen tek bir müşteri yok. Eğer kahvehanelerde oyun oynanmayacaksa müşteri hiçbir şekilde gelmeyecekse boş dükkâna Elektrik, su, doğalgaz ve işçi maaşı ödeyecek halimizde yok gücümüz yok.

 Alınan bu karara tepkili olduğumuzu belirtmek isteriz ve bir an önce gerekli düzenlemenin yapılmasını yetkililerden talep ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.