1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Şehit Piyade Onbaşı Çavuş Çelik'in Cenazesi Adıyaman'a Getirildi

Şehit Piyade Onbaşı Çavuş Çelik'in Cenazesi Adıyaman'a Getirildi

Fırat'ın doğusunda sürdürülen Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerce düzenlenen düzenlediği havan saldırısında şehit olan iki askerden Piyade Onbaşı Çavuş Mesut Çelik'in (28) cenazesi, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi..

A+A-
Şehit Piyade Onbaşı Çavuş Çelik'in Cenazesi Adıyaman'a Getirildi

TSK'nın Suriye'de oluşturulmak istenen terör koridorunun ortadan kaldırılması, bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'nda, teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Çelik'in şehadet haberi, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi.

Baba Abubekir Çelik ile anne Hanım Çelik'e, oğullarının şehit olduğu haberini, Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ ile askeri yetkililer iletti.

Acı haber üzerine ailenin yakınları eve akın ederken, ev ile mahalleye Türk bayrakları asıldı. 

Çelik'in 5 kardeşin 2'ncisi olduğu, Hatay'dan geçici görev ile Barış Pınar Harekatı’na katıldığı öğrenildi.

-GAZİANTEP'TE DÜZENLENEN TÖRENİN ARDINDAN ADIYAMAN'A UĞURLANDI

Şehit Mesut Çelik'in cenazesinin Gaziantep Havalimanı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Adıyaman'a uğurlandı.

Piyade Onbaşı Çavuş Mesut Çelik'in cenazesi törenin ardından Adıyaman Havaalanına getirildi.

Burada Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, babası Abubekir Çelik ile STK temsilcileri ile yakınları karşıladı.

Havaalanından alınan şehidin cenazesi yarın Çelikhan'da toprağa verilmek üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.