1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kahta’da

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kahta’da

Saadet Partisi Kahta ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu’da Katıldı..

A+A-
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kahta’da

Saadet Partisi Kahta ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Adıyaman İl başkanı Haşim Asnuk, İlçe Başkanı Vahap Gazi Uluçay, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, İl genel meclis üyesi, Belediye meclis üyeleri ve binlerce vatandaşın katıldığı iftar programı gerçekleşti.    

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI ve İlçe başkanı Vahap Uluçay tarafından, İftar programına katılan binlerce vatandaşı kapıda karışladı.

Adıyaman İl başkanı Haşim Asnuk ve Kahta Belediye  Başkanı  İbrahim Yusuf Turanlı’nın selamlama  konuşmasından  sonra  kürsüye  geçen   Karamollaoğlu  şöyle  konuştu; ‘’Kahta Hepinizi saygı ile  sevgi ile  selamlıyorum. Tutmuş olduğunuz  oruçların Cenabı Hak indinde  makbul olmasını  bu mübarek gecenin ilçemiz  ve bütün İslam alemi için, bütün dünya  için hayırlara nail olmasını diliyorum. Barış ve huzurun tesisi  için, bulunduğumuz  beldelerde yaşayan insanlarımızın hayatlarının biraz  daha iyi  olması, bir az  daha adil olmak için gayret sarf eden bir  inanca sahibiz.

Ben  bu gece sizinle beraber  olmak, birlikte buradaki havayı teneffüs  etmek, birlikte iftar etmek için geldim. Herhalde  halimiz  sözlerimizden daha  etkili olur diye  düşünüyorum. Hepimiz bu gece hem de  kadir  gecesi  cenabı hakka  elimizi  açıp  yalvaracağız. Kendi  dertlerimiz problemlerimiz  çözüldün, komşularımızın, ailemizin, hemşerilerimizim dertleri derman bulsun, ülkemizde  ve bütün İslam aleminde  yaşayan insanlarımız içinde  bulundukları sıkıntılardan kurtulsun. Ama  şuan Yemen’e  baktığımızda, Suriye’ye  baktığımızda, Arakan’a, Libya’ya  baktığımızda, Keşmir’e Filistin’e  bilmem Afganistan’a  baktığımızda insanların her gün zulme uğrayarak hayatlarını  kaybettiğine, insanların karınları duyurmayı bir  yana bırakın susuz, ilaçsız  kaldıklarına, geçimlerini sağlayamadıklarına şahit  oluyoruz.  Beni en çok üzen bu katliamları yapanların  Müslüman kimliği  omuzunda  olanlardır. Bir  birimizi  yemden  rahat duramıyoruz,  bir  birimizi  yemden  dertlerimize  çare aramıyoruz, nasıl bir  dünyada  yaşıyoruz. Gözlerimizi  açmaya,  gerçekleri  görmeye, bunların üstesinden  gelecek politikalar  üretmeye mecburuz, özelikle  bu mesuliyet  iktidarda  bulunanların omuzları  üzerindedir. Sadece  memleketimiz  için değil  bütün dünya İslam alemi  için söylüyorum.  Şuanda  İstanbul’da  seçimler  iptal edildi, bize  göre  yanlış yapıldı, nihayet  23  Haziran’da bir  seçime daha gidilecek  vatandaşlarımız  oy kullanacak. Niye  bir  birimizi  yiyerek bir  seçime gidiyoruz, niye oturup rahatça  bu problemleri  nasıl  çözebiliriz diye  konuşamıyoruz, bir  birimizin aleyhinde  iftiralar, yalan, hakaret  ne varsa  sıralıyoruz. ‘’ dedi.

Konuşmaların ardından  Başkan Turanlı, Karamollaoğlu’na  yöresel  el dokuma  namazlık  hediye etti.


     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.