1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Tutdere’den İstanbul Seçimleri İçin Çağrı

Tutdere’den İstanbul Seçimleri İçin Çağrı

Milletvekili Avukat Abdurrahman Tutdere, tekrarlanacak seçimler için görevli olduğu Sultangazi’de temaslarına devam ederken hemşerilerine çağrıda bulundu “İstanbul’daki tanıdıklarınızı arayıp bu seçimlerin demokrasinin yeniden tesisi için ne kadar önemli olduğunu anlatın, israf düzenin birlikte değiştirelim.” dedi.

A+A-
Tutdere’den İstanbul Seçimleri İçin Çağrı

CHP Adıyaman Milletvekili Avukat Abdurrahman Tutdere, 23 Haziran tarihinde tekrarlanacak İstanbul yerel seçimleri için görevli olduğu Sultangazi’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

Ağırlıklı olarak Adıyamanlı vatandaşlarla görüşen milletvekiline hemşehrilerinden ve Sultangazililerden büyük ilgi ve sevgi gören çalışmaları ilçe başkanı ve örgütü ile birlikte sürdüren Tutdere’ye zaman zaman başka milletvekilleri de eşlik ediyor. Sultangazi’de, 23 Haziran’da 348 bin 829 seçmenin  sandığa gidip oy kullanması bekleniyor. 

-“TANIDIKLARINIZA İSRAF DÜZENİNİN BİTECEĞİNİ ANLATIN”

Vatandaşın ve iş insanlarının sorunlarını dinleyen milletvekili, sahada ekonomik krizin etkilerinin iyice hissedildiğini de gözlemlediklerini belirtiyor. Sürecin başından beri sahada olan Tutdere, görüştüğü tüm kesimlerin İstanbul seçimlerinin gaspından dolayı haksızlığa uğramış hissettiklerini belirterek, “Bütün vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize çağrıda bulunuyoruz. İstanbul’daki eşinizi, dostunuzu, tanıdıklarınızı, akrabalarını arayın ve haksızca elimizden alınan mazbatamızı anlatın. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a katacaklarını ve israf düzeninin nasıl sona ereceğini anlatın. Bu seçimler hukuk ve demokrasinin kazanması açısından artık daha da önemli bir hal almıştır.” ifadelerini kullandı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.