1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Vali Mahmut Çuhadar, ilçe gezilerine Kâhta ile devam etti

Vali Mahmut Çuhadar, ilçe gezilerine Kâhta ile devam etti

Adıyaman Valisi Mahmut Mahmut Çuhadar, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Kahta ilçesini ziyaret ederek incelemede bulundu..

A+A-
Vali Mahmut Çuhadar, ilçe gezilerine Kâhta ile devam etti

Kâhta ziyaretinde Vali Mahmut Çuhadar’a İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kadir Kandemir ve Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas eşlik etti. 
Vali Çuhadar’ı ve beraberindeki heyeti Kâhta Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Sadettin Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve ilçe yöneticileri karşıladı.
Karşılama sonrası Kaymakamlık makamına geçen Vali Mahmut Çuhadar, Kaymakam Sadettin Doğan’dan ilçenin tarihi, genel durumu, kamu yatırım ve hizmetler ile ihtiyaç ve sorunları hakkında kapsamlı bir brifing aldı. 
Kaymakamlık ziyareti sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek birimleri gezen Vali Mahmut Çuhadar, emniyet ve jandarmanın ilçede halkın huzur ve güvenliğine yönelik yürüttüğü çalışmalar ile genel asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.  
Daha sonra Kâhta Belediyesini ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, Belediyenin Kahta ilçe merkezinde yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar hakkında Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’dan bilgi aldı.
Vali Mahmut Çuhadar, Kâhta ilçe temaslarının son bölümünde kadınların işgücü piyasasına katılımını artırmak ve meslek sahibi olmalarını sağlamak amacıyla GAP Bölge Kalkınma İdaresinin desteği ile hizmet veren Kâhta Kadın Gelişim Merkezini ziyaret ederek, burada bayanlara yönelik açılan meslek edindirme kurslarını gezdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.