1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Yılancı; “Kararı Revize Edelim”

Yılancı; “Kararı Revize Edelim”

Kahta Belediyesi'nde AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin oy çokluğu ile aldığı kararda imzası bulunan Ömer Yılancı, yaşanan tartışmaların son bulması için çağrıda bulundu..

A+A-
Yılancı; “Kararı Revize Edelim”

Alınan kararın toplumda yanlış anlaşıldığı, kimi çevrelerin bundan siyasi rant elde etmeye çalıştığını ifade eden Yılancı şu görüşlere yer verdi:

Bana göre alınan kamu yararı kararı mecranın çok dışına çıkarıldı âdeta siyasi istismara çevrilmiş durumda.Bu düşüncelerimi daha öncede gurubumuzda paylaşmıştım aynı görüşte olduğumu kamuoyuyla paylaşma gereği duydum.

Bu konunun daha fazla istismar edilmemesi için AK Parti gurubu olarak meclisi olağanüstü toplantıya çağırıp kararı revize etmemiz lazım.

Aksi taktirde yapılamayan hizmetler, verilen bütün sözler yerine getirilmediği için, belediye başkanı bu kararın arkasına sığınarak engellendiğini siyasi rant devşirdiği kanaatindeyim.

Bugün makam aracına konulan icranın arkasında başka şeylerin yattığını düşünüyorum.

Aksi taktirde önümüzdeki günlerde bir şehir içi minibüsü yolda yolcular indirilip icra tarafından el konulursa hiç şaşırmam. Çünkü bu karar üzerinden nasıl bir siyaset yapıldığı, hatta ulusal düzeye çalışıldığı bilinmektedir.

Yapılması gereken acilen kararın yeniden revize edilip, mevcut belediye yönetimi hem bizler hem de kamuoyu tarafından dikkatle izlenip, belediyenin ne gibi hizmet ve icraata bulunacağını takip etmemiz lazım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.