1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Çetinkaya; Bu Seçimde yeniden ve daha güçlü bir destek bekliyoruz

Çetinkaya; Bu Seçimde yeniden ve daha güçlü bir destek bekliyoruz

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya,28 Mayıs yarım kalan seçimin tamamlanacağı bir milat olacak"dedi.

A+A-
Çetinkaya; Bu Seçimde yeniden ve daha güçlü bir destek bekliyoruz

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinden Recep Tayyip Erdoğan'ın galip olarak çıkacağını kaydeden Çetinkaya, Siz Değerli Kahta halkından, daha fazla destek ve dua bekliyoruz.”dedi.

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti'nin 21 yıldır çok güzel işler yaparak vatandaşa hizmet ettiğini ve her seçimde sandıktan birinci çıkmasında siz değerli Kahta Halkının büyük katkısı var, sizlerin verdiği destek, güç sayesinde AK Parti bugünlere geldi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde tekrar sizlerden daha fazla destek ve dua bekliyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman mitliğinde söylediği gibi, Kahta ilçesini ziyaret edeceği ve Kahta’ya önem verdiğini miting alanında halka seslenmişti.

Cumhurbaşkanımızın daha güçlü bir şekilde, Cumhurbaşkanı seçmek için, Biz hep birlikte, Kahta’mız, hep ilklere ve başarılara imza atan bir ilçe olduğunu yine göstereceğiz. Allahın izniyle ÇETİNKAYA; “14 Mayıs'ta aldığımız %80'lik oy oranımızı, İnşallah 28 Mayıs’ta bu oranı %90'lara çıkaracağız.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.