1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Bağımsız Aday Çakır'a rekor oy

Bağımsız Aday Çakır'a rekor oy

Adıyaman'da Bağımsız olarak girdiği seçimde 21 bin oy alan Selim Çakır'ın 11 bin oyu pusulada aynı zamanda parti amblemi nede basıldığı için iptal edildi..

A+A-
Bağımsız Aday Çakır'a rekor oy

Mensubu olduğu MHP tarafından aday gösterilmeyince Adıyaman'da bağımsız olarak seçime gören seçim çalışmaları süresince halktan büyük bir ilgi gören Selim Çakır 14 Mayıs'taki seçimde Adıyaman halkından 21 oy aldı.Ancak kendisine oy veren 11 bin seçmenin aday gösterilmeyen partisi MHP nin ablemine mühür bastıkları için oyları geçersiz sayıldı.

Seçim sonucuna ilşkin sosyal medya hesabında açıklamada  bulunan Çakır,Türkiye'de bağımsız adaylar arasında en çok oy alan ikinci aday olduğunu belirterek,kendisine oy verenlere teşekkür ederken,sahada birlikte çalıştığı arkadaşlarından helallik istedi.

Ömrünün mücadeke ile geçtiğini ve mücadeledisinin devam edeceğini söyleyen Çakır,açıklmasında şunları kaydetti:

"Adıyaman'dan  Bağımsız aday olarak katıldığım seçimlerde 10 bin oy aldım. 11 Bin oyumda geçersiz sayıldı ki bu bir adayın geçersiz sayılan Türkiye'deki en yüksek sayı. Bana oy verenler pusulada aynı zamanda parti ambleminede oy vermiş.  Yani 21 bin oy kişi bana oy vermiş. Türkiye'de bağımsız adaylar arasında en çok oy alan 2. Kişi oldum.Bu anlamda bana inanan güvenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Adıyaman'lı hemşehrilerimin her zaman emrinde olduğumu bilmenizi isterim.Bizimle birlikte sahada mücadele eden herkese haklarını helal etmelerini istiyorum. Ömrüm mücadele ile geçti ve mücadele etmeye devam edeceğiz.. Allah herkesten razı olsun"dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.