1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı; Üç Mahallemizin Su Sorunu Çözülüyor

Başkan Turanlı; Üç Mahallemizin Su Sorunu Çözülüyor

Kahta Belediyesi tarafından su sıkıntısı çeken üç mahallede yürütülen çalışmalar sayesinde vatandaşlara ulaşan suyun daha sağlıklı ve kesintisiz olması sağlanacak..

A+A-
Başkan Turanlı; Üç Mahallemizin Su Sorunu Çözülüyor

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın talimatıyla Su İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar ile Fatih, Yeni ve Menderes mahallelerimiz kesintisiz içme suyuna kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında toplam 2 bin 500 metre uzunluğunda yeni bir su hattı döşeniyor.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yaptığı açıklamada, “Fatih, Yeni ve Menderes mahallerimize daha önce alternatif olarak su hatlarını döşemiştik fakat bu da yetersiz kaldı. Özellikle yaz aylarında bu mahallelerimizde sürekli su kesintileri meydana geliyordu. İlçemiz nüfusunun artması ile birlikte Fatih, Yeni ve Menderes mahallesine yetersiz gelen içme suyu hattı sorununu, 2 bin 500 metrelik yeni hat sayesinde kesin çözüme kavuşturuyoruz. Allah’ın izniyle çalışmalarımızın tamamlanmasıyla bu yaz vatandaşlarımız su sıkıntısı yaşamayacak. İlçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.