1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Efsane muhtar yine görev başında

Efsane muhtar yine görev başında

Kahta ilçesinde bir muhtar 2. Tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanan vatandaşlara, oyunu kullandıktan sonra ücretsiz tatlı ve yiyecek ikramında bulundu..

A+A-
Efsane muhtar yine görev başında

Kahta ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Yusuf Süt, sabahın erken saatlerinde, Kahta Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin bahçesine getirdiği büyük kazandaki tulumba tatlısı ile beraber şeker, kolonya, bisküvi, çay, kahve, kek ve meyve sularını hazırladı. Oyunu kullanan vatandaşlara önce kolonya ve daha sonra da tatlı ve çeşitli ikramlarda bulundu.
Seçimlerin şenlik havasında ve tatlı bir demokrasi olması adına böyle bir çalışma yaptığını belirten Muhtar Yusuf Süt, oy kullanmaya gelen tüm vatandaşlara tulumba tatlısını ve diğer ikramları dağıttıklarını ifade ederek, bu seçimin en tatlı cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu söyledi.
Seçimlerde ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını belirten vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizlemezken, yapılan ikramlar görenlerin takdirini topladı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.