1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Aday Adayı BOZAN: Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, birleşe birleşe kazanacağız

Aday Adayı BOZAN: Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, birleşe birleşe kazanacağız

14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekili seçimleri için Adıyaman'da Aday adayı yoğunluğu yaşanıyor..

A+A-
Aday Adayı BOZAN: Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, birleşe birleşe kazanacağız

14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekili seçimleri için Adıyaman'da Aday adayı yoğunluğu yaşanıyor.

Siyasi partilerde aday adaylık başvurusu işlemleri devam ederken, Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı olan Mahmut Bozan'da Adıyaman Milletvekili  Aday adayı olarak resmi müracaatını yaptı.

Mahmut Bozan; “ Öncelikle Asrın felaketiyle adlandırılan depremde memleketimizde tarifi mümkün olmayan acılar yaşadık, Bu vesile ile ölenlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim, geride kalanlara sabırlar diliyorum.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Milletvekili Aday adayı İş İnsanı Mahmut BOZAN, “Türkiye ve Adıyaman'nın geleceği adına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla aday adayı olduğunu söyledi.

Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, birleşe birleşe kazanacağız.

Bozan “Yeniden Refah Partisine yakışan bir duruşla birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize hiçbir zarar gelmesine izin vermeden, her kesime örnek olacak bir kampanya yürüteceğimizden asla kimsenin şüphe olmasın.  

Milletin hizmetinde olacağım.

Türkiye ve Adıyaman’nımızın geleceği adına yeryüzünde iyiliğin hakim olup kötülüğün önlenmesi adına hiçbir şahsi menfaat gözetmeksizin elimden gelen tüm gücümü zamanımı, imkanımı ve birikimimi milletin hizmetine sunmaya hazırım ve Bu kutlu yola bu düşünceyle yola çıktık, Allah yolumuzu açık etsin.”dedi

Yeni bir destan yazmaya geliyoruz.

Allah nasip ederse Yeniden Refah Partisi olarak el birliğiyle kıymetli Genel Başkanımız Fatih Erbakan önderliğinde Türkiye'de ve Adıyaman’da yeni bir destan yazmaya, yeni bir tarih yazmaya geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Mahmut Bozan Kimdir…

1983 Kahta doğumlu,  İlkokul ve Lise'yi Kahta'da okudu, Evli ve dört çocuk babası, 2005 yılından beri Ticaretle uğraşmakta, Siyasi hayatı 2019 yılında İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığıyla başladı.  Yaklaşık 4 ay önce Yeniden Refah Partisi de  İlçe başkanlığı görevini genel merkez tarafından talepleri doğrultusunda ilçe teşkilatını kurdu. Yeniden Refah Partisinde 24 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak Genel seçimlerde Adıyaman Milletvekili aday adaylığı başvurunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.