1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman'da beton dökümü sırasında bom kırıldı, 1 işçi yaralandı

Adıyaman'da beton dökümü sırasında bom kırıldı, 1 işçi yaralandı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir inşaatta beton pompasının bomu kırıldı. Olayda yaralanan işçi, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı..

A+A-
Adıyaman'da beton dökümü sırasında bom kırıldı, 1 işçi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, olay Adıyaman’ın Besni ilçesinde 1. Etap TOKİ yanında bulunan bir inşaatta meydana geldi. Beton dökümü sırasında beton pompasının bomu henüz belirlenemeyen bir nedenle kırıldı. Bu sırada bomun altında kalan H.A., ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Hazırda bekleyen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Besni Devlet Hastanesi’ne kaldırılan H.A., acil serviste tedaviye alındı. Yaralı işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.